Nevestina popolna podoba


Kaj je tisto, kar me bo naredilo popolno? Če ste za poročno obleko izbrale preprosto in elegantno obleko, bodo k vaši popolni podobi pripomogli razni modni dodatki. Vendar pazite, če je vaša obleka že sama po sebi dovolj bogata ne pretiravajte, saj lahko na koncu izgledate kot načičkana novoletna jelka.

 

Na glavi

Z okrasi na glavi imate največ možnosti. Lahko si umislite le primerno spletene lase z malimi kristalčki ali rožicami. Lahko si nadenete tiaro, krono ali tančico oz. vlečko.
Vlečke so primerne za klasične neveste v klasični obleki. Nadenite si klobuk, če ste izbrale sodobno podobo neveste.

 

Nakit

Z nakitom ne pretiravajte. Če imate izredno bogato obleko, si nadenite le minimalistične uhane in ogrlico ali verižico. V kolikor pa imate preprosto obleko, lahko z nakitom dodate piko na i k celostni podobi. Tudi nakit mora biti v stilu z obleko in ostalimi detajli.

 

Na rokah

Če boste roke odele v rokavice, imate nešteto možnosti. Dolžino le teh prilagodite sami obleki in seveda rokavom. Če imate malce daljše rokave nikar ne izberite predolgih rokavic in presodite, če so sploh potrebne. Dolge rokavice se podajo lepim in vitkim rokam ter obleki s korzetom brez naramnic. Barva rokavic in seveda tudi material se morata skladati s celotno podobo ter tudi z obleko.

 

Ramena

Prav gotovo ne boste zgrešile, če boste uporabile štole, ogrinjala, plaščke. So namreč večna eleganca in klasika.


Prav gotovo je težko predvideti kakšno bo vreme na poročno slavje, vendar nikar si v pozno pomladnih in poletnih mesecih ne umislite preveč dodatkov na ramenih.

Modni dodatki bodo delovali kot pika na i vaši poročni odpravi in pričarali videz kakršnega ste si zamislili.
Danes je izbira velika, dovoljeno je praktično vse. Izberite dodatke, s katerimi se boste najbolje počutile, naj pristajajo vaši obleki in tipu poroke.

izvor: BAMBINO.si, link: http://www.bambino.si/nevestina_popolna_podoba

 

Get the Flash Player to see this player.

popust na poroke

Pri naročilu fotografiranja in snemanja poroke v kompletu vam nudimo do 15% popusta na celotno storitev.

Pomembno - VašFoto

digitalni_studio digilab spletna_trgovina zasebna_galerija

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran