Izbira poročnega prstana


Izvor: www.bambino.si/izbira_porocnega_prstana

Zlatarne ponujajo široki izbor prstanov, ki s svojo ceno zadovoljijo vsak žep. Lahko izbirate med enostavnim tankim poročnim prstanom za nekaj evrov, ali pa izberete komplet poročnih prstanov z diamanti, ki lahko stanejo tudi tisoč evrov in več. Obstajajo poročni prstani za vsak žep in vsak okus.

 

Poročni prstani


Izberete lahko manjši poročni prstan, ali pa večji prstan okrašen z diamanti. Poročni prstan je tradicionalni simbol ljubezni in zvestobe. V večini primerov nevesta nosi poročni in zaročni prstan. Pogosto mladoporočenca izbereta enaka poročna prstana.


Diamantni poročni prstan


Izberete lahko diamantni poročni prstan iz zlata, srebra ali platine. Obstajajo različne oblike in vrste diamantov (okrogli, špičasti, ovalni, hruškasti,...), ki jih lahko izberete. Pri izbiri prstanov obiščite čim več draguljarjev. Izbira bo večja, tako da boste lažje izbrali prstan, ki vam je najbolj všeč.

 

Poročni prstan z drugimi dragimi kamni


Izberete lahko prstan z drugim tipom dragulja, ki ga želite na vašem poročnemu prstanu. Večina pa se vseeno odloči za diamant.

 

Dekoracija poročnega prstana


Soliteri so poročni prstani izdelani iz kovine ali zlata, na katerem se bohoti drag kamen. Titan je zelo čvrsta in odporna kovina, ki pa je zelo lahka. Trenutno so v modi keltski poročni prstani. Prstan je izdelan v antičnem stilu, ki nosi keltske simbole.

 

Izbira idealnega poročnega prstana


Pri izbiri idealnega poročnega prstana ima vsekakor največjo težo denar, ki smo ga pripravljeni zanj odšteti.

 

Vzdrževanje poročnega prstana


Pri izbranemu zlatarju lahko kupite ustrezno raztopino za čiščenje. Uporabljajte jo po priloženih navodilih. Zlatarne pri katerih ste kupili prstan, nudijo čiščenje prstanov. Diamante na prstanu hranite pred raztopinami za čiščenje, ker lahko poškodujejo strukturo prstana.

 

Get the Flash Player to see this player.

popust na poroke

Pri naročilu fotografiranja in snemanja poroke v kompletu vam nudimo do 15% popusta na celotno storitev.

Pomembno - VašFoto

digitalni_studio digilab spletna_trgovina zasebna_galerija

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran