Naj najamem organizatorja porok?


Izvor: Bambino.si, link: bambino.si/naj_najamem_organizatorja_porok

V Sloveniji najem organizatorja poroke še ni tako razširjen, medtem ko je v tujini slika nekoliko drugačna. Pri nas, če že, se pari odločajo bolj za delno pomoč organizatorja. Na začetku so potrebni koordinacijksi sestanki, nato pa z zaupanjem delo lahko prepustite organizatorju, da spretno opravi svoje delo.

Si sploh predstavljate kaj vse počne poročni organizator? Po tem, ko mu zaupate svoje želje, se zanj prične pestro delo. On je deklica za vse, je posrednik, upravljalec, umetnik, dober organizator in uresničevalec vaših sanj. Spoznati se mora na mnogo stvari, kombiniranje barv, cvetje, poznati mora običaje in tradicije...Vsi, ki ste se že poročili veste, koliko truda in organizacije je potrebno, da lahko dan D lepo in gladko steče. Nemogoče je, da kdaj pa kdaj ne bi prišlo do večjih ali manjših zapletov, zato mora biti organizator tudi terapevt in mora znati umriti še tako stresno situacijo. V tem se kaže njegova strokovnost.

 

Se sprašujeta kako izbrato res dobrega organizatorja? Najbolje je povprašati pri tistih, ki so si na ta način že pomagali. Povprašajta pri znancih, pozanimajta se na forumih, preberita kak članek. Organizator bo s stroški ostal v okvirih dogovorjenega poročnega proračuna. Navadno so organizatorji v tesnih stikih s podizvajalci, zato lahko tudi dosežejo nižje cene, kot bi jih vi. Dejstvo je, da ta »deklica za vse« prihrani denar, živce, čas in zagotavlja visoko kakovost izvedbe poteka vašega poročnega dne. Zaradi napačnega vsesplošnega prepričanja, da bo poroka izvedena s pomočjo organizatorja dražja, se zanj odloča le malo ljudi. Zanimivi so podatki, da organizator prihrani dve tretjini vašega časa. Resda je potrebno na začetku nekaj sestankov, da se dogovorite o podrobnostih, kasneje pa končno lahko vse prepustite njemu. Pomagal vam bo tudi pri dokumentaciji, na dan poroke pa bo poskrbel za brezhiben potek dogodkov, za protokol in koordinacijo, svatom pa bo na razpolago za morebitna vprašanja.

 

Get the Flash Player to see this player.

popust na poroke

Pri naročilu fotografiranja in snemanja poroke v kompletu vam nudimo do 15% popusta na celotno storitev.

Pomembno - VašFoto

digitalni_studio digilab spletna_trgovina zasebna_galerija

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran